Ευχαριστήριο μήνυμα στους εργαζόμενους του δήμου, τους εθελοντές και τους πολίτες που συνέβαλλαν στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Ευχαριστήριο μήνυμα #Δημάρχου_Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα στους εργαζόμενους του δήμου, τους εθελοντές και τους πολίτες που συνέβαλλαν στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας:
Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους όσοι συμμετείχαν στο δύσκολο έργο του αποχιονισμού των τελευταίων ημερών και της αντιμετώπισης των δυσχερειών, που ανέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία με τις έντονες χιονοπτώσεις, οι οποίες σημειώθηκαν με μεγάλη ένταση μετά από πολλά χρόνια στην περιοχή μας.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
➡Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χειριστές των μηχανημάτων που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά της κακοκαιρίας, όπως επίσης και το προσωπικό στον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου, της τεχνικής υπηρεσίας, της ΔΕΥΑΝ και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, που με αυταπάρνηση έδωσαν νυχθημερόν τον καλύτερό τους εαυτό, αψηφώντας πραγματικά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες προκειμένου να καθαριστεί το οδικό δίκτυο του δήμου, καθώς και να εξυπηρετηθούν δημότες και ευπαθείς ομάδες, όπου χρειάστηκε.
➡Ευχαριστώ, επίσης, θερμά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη για την πολύτιμη και αγαστή συνεργασία σε ό,τι αφορά στην έγκαιρη και άψογη ανταπόκριση στον τομέα ευθύνης τους, που είναι το κεντρικό οδικό δίκτυο.
➡Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω από καρδιάς τους αντιδημάρχους και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Παύλο Αδαμίδη, τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους συνεργάτες του γραφείου μου, τους εθελοντές αλλά και τους πολίτες και τους επαγγελματίες που φρόντισαν, νοικοκυρεμένα, τα πεζοδρόμια μπροστά από τις ιδιοκτησίες και τα καταστήματά τους.
➡Όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα του αποχιονισμού δουλεύοντας νυχθημερόν, υπερέβαλλαν τον εαυτό τους και αψηφώντας τις δυσμενείς, ακραίες καιρικές συνθήκες, μερίμνησαν για την απρόσκοπτη προσβασιμότητα του οδικού δικτύου της πόλης της Νάουσας και των Κοινοτήτων μας.
Ανεξάρτητα από την κριτική, θετική ή αρνητική, που μπορεί να ασκήσει ο κάθε πολίτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία είναι η πραγματικότητα: η εργατικότητα και το φιλότιμο των εργαζομένων, η πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών αλλά και η υπευθυνότητα των δημοτών μας, που στάθηκαν αρωγοί στο έργο των υπηρεσιών του Δήμου μας.
Μπορεί να είναι εικόνα χιόνι, δέντρο και δρόμος
Με υπευθυνότητα, σχεδιασμό, εργατικότητα και φιλότιμο όλοι μαζί κερδίσαμε την «μάχη» απέναντι στις δυσχέρειες που προξένησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους και τον καθένα ξεχωριστά.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η.Π. ΝΑΟΥΣΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.