Δωρεά αγροτεμαχίου για επέκταση κοιμητηρίων

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,
Μία από τις θεμελιώδεις αρχές της διοίκησης μας είναι ο σεβασμός στον κάθε άνθρωπο χωρίς διακρίσεις.
Στο πεδίο αυτό συγκαταλέγεται και η απόδοση τιμών στους ανθρώπους που δεν βρίσκονται πια εν ζωή. Τα ζητήματα που αφορούν στη μεταθανάτια αξιοπρέπεια θεωρούνται και είναι εξαιρετικά κρίσιμα, από άποψη ηθικής και συναισθηματικής αξίας, για όλους μας.
Η κατάσταση στα κοιμητήρια της Νάουσας, είναι εδώ και πολλά χρόνια, οριακή. Η έλλειψη χώρου είχε οδηγήσει σε προβλήματα που δεν μας τιμούν σαν διοίκηση. Πολλοί Δήμοι ήδη λόγω του κορονοϊού προχωράνε σε βίαιες εκταφές για να «δημιουργήσουν» χώρους ταφής. Αυτόν τον δρόμο δεν θελήσαμε να τον ακολουθήσουμε.
Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την απόφαση που πήραμε σαν διοίκηση να αγοράσουμε όμορο στα κοιμητήρια αγροτεμάχιο και να το δωρίσουμε στον Δήμο Νάουσας.
Η αγορά αυτή λοιπόν κατέστη δυνατή με την προσφορά αντιμισθίας από μέλη της διοίκησής μας. Ήταν ο μόνος τρόπος για να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα της κοινωνίας μας και ένα ζήτημα που δεν κατάφεραν να λύσουν οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου μας.
Ήδη τα μηχανήματα του Δήμου προχωρούν αυτές τις ημέρες στις απαιτούμενες εργασίες για την επέκταση των κοιμητηρίων της Νάουσας.
Οφείλω να αναφέρω τους ανθρώπους της διοίκησης που χωρίς δεύτερη σκέψη συμμετείχαν στην κίνηση αυτή της δωρεάς όχι γιατί διεκδικούν κάποιου είδους αναγνώριση, αλλά επειδή θέλουν να προσφέρουν.
Η αναφορά στα ονόματα τους από την πλευρά μου είναι η ελάχιστη αναγνώριση όσων πραγματικά προσφέρουν στον Δήμο μας, με ουσιαστικές κινήσεις και δεν μένουν απλά σε λόγια.
Όλοι άλλωστε θα μας θυμούνται για τις πράξεις μας και όχι για τα λόγια μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς, λοιπόν, τον Παύλο Αδαμίδη, την Στέλλα Αραμπατζή, τον Χρήστο Βασιλειάδη, τον Γιάννη Γιαννούλη, τον Δημήτρη Θανασούλη, τον Αντώνη Καραγιαννίδη, την Δώρα Μπαλτατζίδου, τον Γιώργο Τασιώνα και τον Γιώργο Τριανταφύλλου που μοιράστηκαν μαζί μου αυτήν την ηθική αλλά και ουσιαστική υποχρέωση που έχουμε απέναντι στις οικογένειες των εκλιπόντων και σε όλους τους δημότες μας.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ... Cemetery Χριστόδουλου Χριστόδουλου Ματθαίοι Στρατι Στρατιωτικό Κοιμητήριο Νάουσας Memorial par Google"
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.