Εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου από τη Νάουσα προς το Χιονοδρομικό Κέντρο 3 – 5 Πηγάδια

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την 1η Σεπτεμβρίου οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου από τη Νάουσα προς το Χιονοδρομικό Κέντρο 3 – 5 Πηγάδια και προς την Κουτσούφλιανη.
Επισημαίνεται ότι η παρούσα δημοτική αρχή «κληρονόμησε» πριν από ένα χρόνο από την απελθούσα διοίκηση μια δυσχερή κατάσταση και στο εν λόγω οδικό δίκτυο, που οφείλεται στις προβληματικές συμβάσεις που είχαν συναφθεί μεταξύ της προηγούμενης διοίκησης και των προμηθευτών. Αποτέλεσμα των προβληματικών αυτών συμβάσεων ήταν η μη δυνατή ασφαλτόστρωση έως και σήμερα βασικών οδικών σημείων.
Η παρούσα δημοτική αρχή προκειμένου να βελτιώσει το εν λόγω οδικό δίκτυο στο πλαίσιο του εφικτού, προχώρησε στην σκυροδέτηση των σημείων όπου υπάρχουν προβλήματα (λακκούβες, φθορές κλπ).
Οι συγκεκριμένες εργασίες στο οδικό δίκτυο από τη Νάουσα προς το Χιονοδρομικό Κέντρο 3 – 5 Πηγάδια και προς την Κουτσούφλιανη θα ολοκληρωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.
Να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή γνωρίζει πολύ καλά ότι σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου Νάουσας υπάρχουν προβλήματα (κακοτεχνίες, φθορές από καιρικές συνθήκες κ.ά) και συγκεκριμένα οδικά σημεία που χρήζουν άμεσων εργασιών συντήρησης, επιδιόρθωσης και συντήρησης για τις οποίες θα επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες το προσεχές διάστημα.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.