Εργασίες κατασκευής διαβάσεων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Ζερβοχωρίου του Δήμου Νάουσας

Ξεκινούν την Τετάρτη (23.02.2022) οι εργασίες κατασκευής διαβάσεων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Ζερβοχωρίου του Δήμου Νάουσας.
Πρόκειται για την έναρξη εργασιών πρώτου τμήματος του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΝΩ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ», στη Δ.Ε. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ Δ.ΝΑΟΥΣΑΣ (με Α.Μ.: 55/2018), με ανάδοχο την «ΤΟΜΗ Α.Τ.Ε» και φορέα υλοποίησης τον Δήμο Νάουσας.
Σε ό,τι αφορά στη σήμανση και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά την κατασκευή του έργου, ισχύουν τα ακόλουθα:
Οι ώρες εργασίας θα είναι 8:00 – 16:00. Πρόκειται για οδό διπλής κυκλοφορίας, με διαχωριστική νησίδα από το ύψος της κεντρικής πλατείας ως και την έξοδο του χωριού προς Άγιο Γεώργιο, η οποία διακόπτεται στις συμβολές της οδού με όλες τις κάθετες προς αυτήν. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν και κατά τις νυχτερινές ώρες.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν αρχικά στο τμήμα 1 (από τη γέφυρα της αρδευτικής διώρυγας έως την οδό Σ.Λούη).
Πρόκειται για τμήμα της οδού της κατεύθυνσης από Άγιο Γεώργιο προς Αγγελοχώρι, πλάτους 6,00μ και μήκους περίπου 90μ. Στο τμήμα αυτό πρόκειται να γίνει αποκλεισμός της οδού, ο οποίος αναμένεται να διαρκέσει 15 μέρες.
Ο κυκλοφοριακός φόρτος που προκύπτει από την είσοδο του χωριού από τον Άγιο Γεώργιο θα διοχετευτεί στην Κ. Δαβάκη μέσω της ασφαλτοστρωμένης οδού που βρίσκεται παράλληλα με την αρδευτική διώρυγα και στη συνέχεια μέσω των κάθετων οδών τα οχήματα θα επιστρέφουν στη Λεωφόρο Ειρήνης.
Τα οχήματα άνω των 3 τόνων θα διοχετεύονται στην οδό Κ. Δαβάκη μέσω της ασφαλτοστρωμένης οδού που βρίσκεται παράλληλα με την αρδευτική διώρυγα και θα επιστρέφουν στη Λεωφόρο Ειρήνης, μέσω της κάθετης ανώνυμης ασφαλτοστρωμένης οδού.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.