Εργασίες προστασίας και ανάπτυξης του προσωρινού χώρου αδέσποτων ζώων

Επισκέφθηκα σήμερα τον προσωρινό χώρο φύλαξης αδέσποτων ζώων του Δήμου. Εκεί γίνονται εργασίες προστασίας και ανάπτυξης του χώρου. Σωληνώσεις, πάνελ προστασίας από τις καιρικές συνθήκες, κλπ.
Όπως είναι γνωστό ο Δήμος μας κάνει ότι είναι δυνατόν για την προστασία και την ευζωία των αδέσποτων και εγκαταλελειμμένων ζώων συντροφιάς.
Μπορεί να είναι εικόνα σκύλος και εξωτερικοί χώροι
Στην προσπάθεια του να φροντίσει τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς αλλά και να περιορίσει την αύξηση του πληθυσμού τους, ο Δήμος μας έχει εξασφαλίσει για το τρέχον έτος 18 τόνους ξηράς τροφής για σκύλους, 600 κιλά ξηράς τροφής για κουτάβια, 300 κιλά τροφής για γάτες, καθώς και 120 στειρώσεις με αντίστοιχο αριθμό κλινικών εξετάσεων και σήμανσης όπως επίσης και 140 εμβολιασμούς και αποπαρασιτώσεις.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Αντιλαμβανόμενοι όμως ότι τα παραπάνω δεν αρκούν καθώς ο αριθμός των ζώων που βρίσκονται εκτεθειμένα είναι πολύ μεγαλύτερος, κάθε βοήθεια σας είναι πολύτιμη. Είτε θέλετε να βοηθήσετε στο πρόγραμμα υιοθεσιών του Δήμου, είτε στο πρόγραμμα στειρώσεων, είναι σημαντική η υποστήριξη όλων μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου (+302332350300) είτε στο email που δίνεται για τον σκοπό αυτό.
magda-elina08@hotmail.com.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.