Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα για πρώτη φορά το νέο δίκτυο ύδρευσης της (ΔΕΥΑΝ)

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα (Παρασκευή 30 Οκτωβρίου) για πρώτη φορά το νέο δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Νάουσας (ΔΕΥΑΝ), σε τμήμα επί της οδού της Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου και αποκόπηκε το παλιό δίκτυο.
Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του νέου δικτύου στο εν λόγω σημείο, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας επισημαίνει σε δήλωσή του:
«Ήρθε επιτέλους η ώρα το νέο δίκτυο για την πόλη της Νάουσας να τεθεί σε λειτουργία, αρχής γενομένης από την οδό της Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η ΔΕΥΑΝ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «εργαλεία» που διαθέτουμε στον Δήμο σε σχέση με την ανάπτυξη και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του δικτύου άλλα και της ίδιας της δημοτικής επιχείρησης. Μέσα από ισχυρές χρηματοδοτήσεις και έργα που σχεδιάζονται από την διοίκηση και το δυναμικό της εταιρείας -μέρα με τη μέρα- «χτίζεται» η νέα ΔΕΥΑΝ, που θα λειτουργεί με γνώμονα την ορθή διαχείριση των υδάτων και την ανάπτυξη σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης του νερού προς όφελος των δημοτών».
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.