Σημαντικό έργο ανάπλασης από το πράσινο ταμείο για τον Δήμο μας

Ένα ακόμη σημαντικό έργο ανάπλασης εγκρίθηκε από το πράσινο ταμείο για τον Δήμο μας.
Συγκεκριμένα, η ανάπλαση των πεζοδρομίων της οδού Βας. Φιλίππου και των πεζοδρομίων γύρω από την πλατεία Καρατάσου συνολικού προϋπολογισμού 605.625 Ευρώ.
Το έργο περιλαμβάνει την αποκατάσταση και την χρήση περιβαλλοντικών και βιώσιμων υλικών, ζητήματα αποκατάστασης προσβασιμότητας και ειδικά ΑΜΕΑ, χρήσης υπόγειων κάδων και ζητημάτων ανακύκλωσης, κ.α.
Επιτρέψτε μου να σημειώσω το εξής. Το έργο εντάσσεται στον συνολικότερο σχεδιασμό αναπλάσεων που έχουμε την βούληση να προχωρήσουμε σταδιακά στον δήμο μας.
Μερικές από αυτές είναι οι ακόλουθες, η επέκταση του open mall μέχρι την πλατεία Καρατάσου, η ίδια η πλατεία Καρατάσου, η οδός Βενιζέλου και το κομμάτι της πλατείας μέχρι τον Άγιο Μηνά, η λαϊκή αγορά, οι όχθες της Αράπιτσας, οι πλατείες Επισκοπής, Μονοσπίτων, Λευκαδίων και Αγγελοχωρίου.
Και βέβαια στον σχεδιασμό ακολουθεί το σύνολο της Νάουσας διαιρεμένο σε ζώνες συγκεκριμένου πολεοδομικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα και όλες οι κοινότητες του Δήμου μας.
Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής αυτός ειναι ένας πολυετής σχεδιασμός ο οποίος μελετάται από την διοίκηση μας και σιγά σιγά αρχίζει και υλοποιείται ανάλογα με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που υπάρχουν.
Συνεχίζουμε…
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.