Στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου

Παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή (21.05.2021), ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Στέλλα Αραμπατζή.
Ο κ. Καρανικόλας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό για τα προβλήματα και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν, ως εργαζόμενοι, ιδίως κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας. Επίσης, ο δήμαρχος συνεχάρη τα στελέχη για την εύρυθμη λειτουργία των δομών, την αρτιότητα και την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών στα παιδιά.
Μπορεί να είναι εικόνα παιδί, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε, παράλληλα, από την κ. Αραμπατζή για τις ενέργειες που γίνονται σχετικά με την εναρμόνιση των παιδικών σταθμών στο νέο νομοθετικό πλαίσιο, την έκδοση αδειών λειτουργίας τους σύμφωνα με το Π.Δ 99/2017 και των προγραμματισμό των εργασιών που θα ακολουθήσουν.
Κατά τις επισκέψεις τους στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του ΚΚΠΑ είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μαζί με τα παιδιά, φυτεύσεις με αρωματικά φυτά, στους χώρους των σταθμών.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.