Συζήτηση αναφορικά με τα ζητήματα των εργατών γης, που απασχολούν τους αγρότες μας

Σήμερα το απόγευμα, συμμετείχα, έπειτα από πρόσκληση αγροτικών φορέων της περιοχής μας, στη συζήτηση αναφορικά με τα ζητήματα των εργατών γης, που απασχολούν τους αγρότες μας. Ένα θέμα, που ειδικά φέτος, αποτελεί ένα από τα σημαντικά προβλήματα που καλείται να επιλύσει ο αγροτικός τομέας.
Στον διάλογο που έγινε με τους φορείς, με ιδιαίτερη χαρά, άκουσα τις προτάσεις για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος που ταλαιπωρεί τον αγροτικό κόσμο. Ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά το θέμα αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο.
Η τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα ο Δήμος Νάουσας, μπορεί να βοηθήσει, αν βέβαια του δοθούν τα απαραίτητα εργαλεία από την πολιτεία. Ειδικά για το ζήτημα της στέγασης των εργατών γης, υπάρχουν ακίνητα που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, εφόσον η Πολιτεία δώσει στους δήμους το απαραίτητο πλαίσιο υποστήριξης και δημιουργίας αυτών των δομών.
Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Νάουσας, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους αγρότες μας, σε όλα τα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν με όλες του τις δυνάμεις.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.