Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας EDIL HELLAS κ. Μιχάλη Λαμπρόπουλο και τον Μηχανολόγο Μηχανικό της εταιρείας κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο

Θέματα σύνδεσης της Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής με το δίκτυο φυσικού αερίου συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα,Τρίτη 14.07.2020, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας EDIL HELLAS κ. Μιχάλη Λαμπρόπουλο και τον Μηχανολόγο Μηχανικό της εταιρείας κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο .
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου προς τα στελέχη της εταιρείας – η οποία κατέχει σημαντική θέση στην ελληνική αγορά σε έργα φυσικού αερίου, κατασκευαστικά, ενεργειακά έργα κ.ά. – παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Παύλος Αδαμίδης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νάουσας κ. Βίκυ Εξαδακτύλου.
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας γνωστοποίησαν στον Δήμαρχο ότι προχωρούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την άμεση σύνδεση της Νάουσας, με το δίκτυο παροχής φυσικού αερίου. Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα συνεργασιών προκειμένου να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η εν λόγω σύνδεση.
Ο κ. Καρανικόλας με αφορμή τη συνάντηση με τα στελέχη της EDIL HELLAS και τις θετικές εξελίξεις, δήλωσε τα ακόλουθα: “Η σύνδεση της Νάουσας με το δίκτυο φυσικού αερίου αποτελεί ένα σημαντικό αναπτυξιακό βήμα για την ευρύτερη περιοχή. Επιταχύνουμε τις διαδικασίες σε όλα τα αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν στον Δήμο μας. Σκοπός μας είναι η σύνδεση της Νάουσας με φυσικό αέριο να επιτευχθεί σε συντομότερο χρονικό διάστημα από ό,τι προβλεπόταν, καθώς η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στους δημότες και στην τοπική μας οικονομία”.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.