Υπογραφή σύμβασης για την ασφαλτόστρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου στις Κοινότητες του Δήμου Νάουσας, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ

Την σύμβαση για την ασφαλτόστρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάουσας, προϋπολογισμού ύψους 800.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

Πρόκειται για το έργο «Αποκατάσταση του εσωτερικού οδικού δικτύου στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάουσας, (Χρηματοδότηση: Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Προϋπολογισμός: 800.000 ευρώ, Ανάδοχος: Βιργινία Ρώσσιου).

Με το παρόν έργο προβλέπεται η αποκατάσταση του οδοστρώματος σε υφιστάμενα οδικά τμήματα, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Νάουσας και συγκεκριμένα στις Τοπικές Κοινότητες Επισκοπής, Κοπανού και Χαρίεσσας της Δημοτικής Ενότητας Ανθεμίων, Αγγελοχωρίου, Αρχαγγέλου και Πολυπλατάνου, της Δημοτικής Ενότητας Ειρηνούπολης, Γιαννακοχωρίου και Στενημάχου της Δημοτικής Ενότητας Νάουσας.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας επισημαίνει: «Υπογράψαμε σήμερα με την ανάδοχο, σύμβαση ύψους 800.000 ευρώ, που αφορά σε ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις του εσωτερικού οδικού δικτύου στις Τοπικές μας Κοινότητες. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που ξεκινά το αμέσως προσεχές διάστημα και θα συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας».

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.