Το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας ξεκινά στον Δήμο μας

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες σημαντικά έργα οδοποιίας και συντήρησης στο οδικό δίκτυο του Δήμου Νάουσας προϋπολογισμού ύψους 1 εκατ. ευρώ, μετά την πρόσφατη υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας.
Πρόκειται για έργα συντήρησης δρόμων (ρίψη πίσσας, αποκατάσταση φθορών, επούλωση οδοστρώματος κ.ά) που θα πραγματοποιήσουν τα συνεργεία του Δήμου με σκοπό τη συντήρηση, τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την αποκατάσταση ζημιών λόγω κατολισθήσεων και φθορών από καιρικά φαινόμενα κ.ά.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό των τεχνικών υπηρεσιών και της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, τα έργα συντήρησης αναμένεται να ξεκινήσουν από τις Τοπικές Κοινότητες και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες στην πόλη της Νάουσας.
«Σε λίγες μέρες ξεκινούν σημαντικά έργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο του δήμου μας. Η σχετική σύμβαση του έργου για την προμήθεια πίσσας, προϋπολογισμού ύψους 1 εκατ. ευρώ υπεγράφη και είναι από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας, να γίνει ασφαλέστερη η διέλευση των οχημάτων και να αναβαθμιστούν οι υποδομές στο οδικό δίκτυο τόσο στο ορεινό τμήμα του δήμου μας που έχει πληγεί επανειλημμένως από καιρικά φαινόμενα όσο και στις υπόλοιπες Κοινότητες και την πόλη της Νάουσας» 
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.