Παρουσία πλήθους κόσμου και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού για τον αείμνηστο, σπουδαίο μουσικό του ζουρνά Βαγγέλη Ψαθά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Καρατάσου, η τιμητική εκδήλωση βράβευσης της οικογένειάς του από τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλα Καρανικόλα.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δώρα Μπαλτατζίδου αναφέρθηκε στην προσφορά του κορυφαίου αυλητή, στον πολιτισμό και την ιστορία της Νάουσας. Όπως προαναφέρθηκε, την βράβευση της οικογένειας του Βαγγέλη Ψαθά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας, παρουσία του προέδρου της Κοινότητας Νάουσας κ. Κώστα Χατζηστυλλή και της βουλευτή Ημαθίας κ. Φρόσως Καρασαρλίδου.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Νωρίτερα, στο πλαίσιο της έναρξης του Τριωδίου, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Νάουσας πραγματοποίησαν πατινάδες και χορούς στους δρόμους της πόλης και ειδικότερα συμμετείχαν ο Όμιλος “Γενίτσαροι & Μπούλες”, ο χορευτικός λαογραφικός σύλλογος “Νταβέλης”, το Λύκειο Ελληνίδων, ο “Πυρσός”, η “Αράπιτσα”, οι “Φίλοι του Καρναβαλιού” και ο “Άρκτος Αρκοχωρίου”.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.