ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας  συναντήθηκε, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, στο πλαίσιο των συναντήσεών του με φορείς και συλλόγους του δήμου.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας, τόνισε:

«Σήμερα είχα την χαρά να συνομιλήσω με τους ανθρώπους που εργάζονται στο Νοσοκομείο Νάουσας, τους οποίους και ευχαριστώ για την ουσιαστική και πολυδιάστατη συζήτηση που είχαμε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας σε πολλούς τομείς.

Τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι πολλά και δύσκολα, όμως, είμαι πεπεισμένος ότι ο στόχος είναι κοινός για όλους μας, που δεν είναι άλλος, πέρα από την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και προσφορά υπηρεσιών υγείας στους δημότες, αλλά και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για όλους τους εργαζομένους.

Οι απόψεις τους, σε συνδυασμό με τα όσα συζητήθηκαν σε προηγούμενη συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τάκη Μαυρογιώργο, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εικόνα, η οποία θα μας βοηθήσει να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την ανάδειξη του Νοσοκομείου μας, αλλά και για την επίλυση όλων των ζητημάτων που υπάρχουν, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του.

Ευχαριστώ το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας και συγκεκριμένα τους κ.κ. Κατερίνα Ανθρακέα, Χρήστο Δεληχρήστο, Ιωάννα Θεοδωρίδου, Σοφία Θεοδωρίδου, Αντώνη Λογγινίδη και Ελένη Παρχαρίδου. Τους διαβεβαιώνω ότι η συνεργασία μας θα είναι στενή και διαρκής, όπως φυσικά και με όλους τους φορείς και τους συλλόγους του δήμου μας.

Όλοι συνεργαζόμαστε επί ίσοις όροις».

 

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.