Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε στο Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας. Στην συνάντηση συμμετείχε και Δημήτρης Θανασούλης ο οποίος ευρίσκεται ιδιαίτερα κοντά, τόσο στον κ. Καρανικόλα, όσο και στα ζητήματα της εκκλησιαστικής παράδοσης και πολιτισμού.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Καρανικόλας τόνισε: «Σήμερα είχαμε την τιμή και την χαρά να συνομιλήσουμε επί πολλών θεμάτων με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα. Οι θέσεις και οι απόψεις του κρυστάλλινες και ουσιαστικές για τα ζητήματα της μητρόπολης μας και του τόπου γενικότερα. Ζητήματα πολιτισμού, ανάπτυξης, ακόμα και θρησκευτικού τουρισμού στάθηκαν η αφορμή για έναν εποικοδομητικό διάλογο που εξελίχθηκε σε μία ουσιαστική συζήτηση αξιών και ουσιαστικών προτάσεων για το καλό του τόπου. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ζεστή του φιλοξενία.»

«Ευχαριστούμε προσωπικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα, για την ζεστή του φιλοξενία στον χώρο της μητρόπολης. Απλός και ξεκάθαρος ο Δεσπότης, αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα ιεράρχη που με την πίστη και τον καθαρό του λόγο, βρίσκεται πάντα κοντά στα ζητήματα και τις ανάγκες των πιο αδύναμων συνανθρώπων μας.»

 

“Όλοι συνεργαζόμαστε επί ίσοις όροις”

 

( πηγή: https://www.foninaousis.gr/naoussa/episkepsi-stin-iera-mitropoli-veroias,-naousas-kai-kampanias-35659 )

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.