ΚΑΛΑΪΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Oνομάζομαι Κατερίνα Καλαϊτζοπούλου, είμαι 34 ετών, μόνιμη κάτοικος Νάουσας. Σύζυγος μου ο Αντώνης Κανταρτζής, ελεύθερος επαγγελματίας, με τον οποίο πρόσφατα αποκτήσαμε την κόρη μας.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος “Ειδική (ενιαία) εκπαίδευση” του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Έπειτα από την αποφοίτησή μου εξειδικεύτηκα σε ζητήματα αναγνωστικών και μαθησιακών δυσκολιών καθώς και ειδικής αγωγής τόσο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας όσο και στο ΕΚΠΑ. Προτεραιότητα για εμένα υπήρξε πάντα η δια βίου μάθηση, γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια πιστοποιήθηκα στη γραφή Braille (σύστημα γραφής ατόμων με οπτική αναπηρία) στο ΚΕΑΤ, καθώς και απέκτησα το πτυχίο μου στη νοηματική γλώσσα από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜΚΕ). Ομιλώ την αγγλική και ισπανική γλώσσα.

Από την αποφοίτηση μου το 2010 έως και σήμερα έχω εργαστεί σε διάφορους τομείς και από διαφορετικές θέσεις. Το 2013-14 εργάστηκα ως Ψυχολόγος στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και αργότερα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας από το Γραφείο του Σχολικού Συμβούλου Νάουσας. Επίσης, εργάστηκα ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων στο Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας, στο Τμήμα “Προσχολικής Εκπαίδευσης και ημερήσιας φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες”, ενώ ταυτόχρονα προσέφερα εθελοντική εργασία σε προγράμματα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες που υλοποιήθηκαν στο Δήμο Η.Π. Νάουσας, εξυπηρετώντας παιδιά από όλο τον Δήμο.

Από το 2016 έως και σήμερα υπηρετώ τη Δημόσια Εκπαίδευση από πολλές γωνιές της χώρας, ως Φιλόλογος σε σχολεία ειδικής αγωγής, τμήματα ένταξης και γενικά σχολεία. Τέλος, από το 2021 είμαι ενεργό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Η.Π. Νάουσας (Δ.Επ.ΙΣ).

Η αγάπη μου για τα παιδιά και τον εθελοντισμό, καθώς και η διάθεσή μου να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ με ώθησαν να πάρω την απόφαση να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα θέτοντας τον εαυτό μου υποψήφια στις  επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η πόλη μας έχει ανάγκη από ανθρώπους φρέσκους, με εφόδια και γνώσεις, ενεργούς πολίτες που έχουν όραμα και διάθεση προσφοράς. Είναι αλήθεια, πως οι παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν έτσι ώστε η πόλη μας να είναι σύγχρονη αλλά και προσβάσιμη για όλους τους πολίτες, είναι πολλές. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να αφήσουμε πίσω μας τις διαμάχες, να θέσουμε στόχους, να τους προτεραιοποιήσουμε, να συγκροτήσουμε ομάδες εργασίας και να συνεργαστούμε με απώτερο σκοπό την επίλυση καθημερινών προβλημάτων που προκύπτουν αλλά και την ουσιαστική ανάπτυξη του Δήμου μας! Όλοι είμαστε χρήσιμοι και κανείς δεν περισσεύει!

Προτεραιότητα για εμένα είναι η αντιμετώπιση των ανισοτήτων αλλά και των δυσκολιών που συναντούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και η υποστήριξή τους μέσα από προγράμματα ενδυνάμωσης, κατάρτισης και καθοδήγησης έτσι ώστε να μπορούν να ενταχθούν ομαλά στην αγορά εργασίας.

Στις επικείμενες εκλογές, λοιπόν, συστρατεύομαι με τον Νικόλα Καρανικόλα, γιατί πιστεύω πως είναι εκείνος που γνωρίζει, θέλει και μπορεί να δώσει στον τόπο μας την ώθηση που χρειάζεται!

Σε αυτόν τον αγώνα ζητώ τη στήριξη σας, τιμώντας με με την ψήφο σας. Για έναν Δήμο σύγχρονο, προσβάσιμο, που έχει όραμα και διαθέτει τα εφόδια και το ανθρώπινο δυναμικό για να το υλοποιήσει.

 

Με τιμή,

Κατερίνα Καλαϊτζοπούλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Νάουσας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.