ΚΑΖΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ζούμε σ’έναν τόπο που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Όταν για δεύτερη φορά μου έκανε την πρόταση ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Νικόλας Καρανικόλας, απάντησα θετικά δίχως δεύτερη σκέψη. Δηλώνω λοιπόν παρών στα κοινά του τόπου στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Γεννήθηκα το 1976 στην Στενήμαχο όπου και έζησα μέχρι το 1991. Από τότε, κατοικώ στην πόλη της Νάουσας. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΤΕΙ Καβάλας.
Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (φωτοβολταϊκά) από το 2007 ως μελετητής, κατασκευαστής και παραγωγός από το 2013, ενώ είμαι ταυτόχρονα ιδιοκτήτης της εταιρίας CelestSolar. Το 2020, ιδρύσαμε 4 Ενεργειακές Κοινότητες στη Βόρεια Ελλάδα, στις οποίες 2 είμαι πρόεδρος και αντιπρόεδρος στην 3η, με ένα χαρτοφυλάκιο έργων (Φωτοβολταϊκά Πάρκα) ισχύος 20MW.

Από το 2011, ασκώ το επάγγελμα του Εργολάβου Δημοσίων Έργων (Ε.Δ.Ε.).

Από το 2016 έως και το 2021, ήμουν μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ συνεχίζω ως μέλος στην τεχνική επιτροπή (επιτροπή μικτών ομάδων) έως σήμερα. Από τον Μάιο του 2019, είμαι κάτοχος πτυχίου προπονητή ποδοσφαίρου UEFAC και έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής UEFAB. Ταυτόχρονα, από το 2021, είμαι μέλος του ΔΣ του ΦΑΣ Νάουσας.

To 2016, εκλέχθηκα αντιπρόεδρος στο νομαρχιακό τμήμα της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Ημαθίας, ενώ από τον Απρίλιο του 2021, είμαι μέλος στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Το 2019, συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές και ήμουν 1ος αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ένα Μαζί» του Νικόλα Καρανικόλα.

Με ιδιαίτερη τιμή και συναίσθηση της ευθύνης που βαραίνει τη συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία, ανακοινώνω εκ νέου την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ένα Μαζί».

Με τιμή,

Καζίλης Νικόλαος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Νάουσας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.