ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αγαπητοί Συνδημότες

Αγαπητές Συνδημότισσες

Ονομάζομαι Γιώργος Νικολάου, είμαι 50 ετών και ζω μόνιμα στη Νάουσα. Σύζυγός μου είναι η Βάσω Μπορδάνου, βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο της Νάουσας, με την οποία έχω αποκτήσει 4 παιδιά.

Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 1999 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως μόνιμος εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα στο Λάππειο Γυμνάσιο. Έχω ειδικευτεί στη χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και με την ιδιότητα του ειδικού στον τομέα αυτό συμμετείχα ως εισηγητής σε συνέδρια και σε επιμορφώσεις άλλων εκπαιδευτικών στηρίζοντας έμπρακτα τους συναδέλφους μου. Αποτέλεσμα της μέχρι τώρα εκπαιδευτικής μου δραστηριότητας είναι και οι δύο ιστοσελίδες μου στο διαδίκτυο (“Ψηφιακός φιλόλογος” και “Ψηφιακά μαθήματα”) τις οποίες επισκέπτονται καθημερινά και λαμβάνουν δωρεάν βοήθεια δεκάδες μαθητές, γονείς και καθηγητές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος, είμαι πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ενόργανης γυμναστικής, “Ηρακλής”, ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία 7 χρόνια στην πόλη μας.

Έχοντας συμπληρώσει 25 χρόνια στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση, την οποία υπηρέτησα και υπηρετώ με μεράκι, ζήλο και φιλότιμο, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθώ το ίδιο θερμά και για την πόλη μου και τους συμπολίτες μου. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα και να στηρίξω στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον δήμαρχό μας, Νικόλα Καρανικόλα, και την παράταξή του  «Ένα Μαζί», αφενός γιατί τον εκτιμώ ιδιαίτερα ως προσωπικότητα, αφετέρου επειδή θεωρώ ότι ως δήμαρχος έχει τα απαραίτητα προσόντα και τους κατάλληλους συνεργάτες, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τόπου μας και να αξιοποιήσει για την πόλη μας τα κοινοτικά κεφάλαια και τις επενδυτικές ευκαιρίες που θα συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στη βελτίωση των υποδομών στην περιοχή μας, προάγοντας έτσι την ποιότητα ζωής και την ευημερία στο Δήμο μας.

Σε όλη τη μέχρι τώρα εκπαιδευτική μου καριέρα πορεύτηκα με ήθος και αξιοπρέπεια και εργάστηκα αδιάλειπτα στον χώρο της εκπαίδευσης, προσπαθώντας να συνδέσω το σχολείο με την τοπική κοινωνία και να μεγαλώσω τους μαθητές μου με αξίες, γνώσεις και αγάπη για τον τόπο τους.

Δεν χρειάζεται όμως να αναφέρω περισσότερα. Εσείς είστε άλλωστε οι καλύτεροι κριτές της ζωής και του έργου του εκάστοτε υποψηφίου που ζητά την ψήφο και την εκτίμησή σας.

Με την υποστήριξή σας, λοιπόν, δεσμεύομαι να εργαστώ το ίδιο ακούραστα για την εξυπηρέτηση του Δήμου μας, να ακούσω τις ανησυχίες και τις ανάγκες σας και να εργαστώ για το κοινό καλό.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξή σας στις εκλογές.

Με τιμή,

Γιώργος Νικολάου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Νάουσας

 

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.