ΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ – ΤΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ονομάζομαι Βασιλική Σεϊτανίδου και είμαι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Γεννήθηκα στη Γερμανία, αλλά μεγάλωσα και ζω στη Νάουσα. Είμαι παντρεμένη με τον Θωμά Τσίλη και έχουμε τρία παιδιά τον Δημήτρη, την Μαρία και τον Νίκο.

Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Γλώσσες Αγγλικά, πιστοποίηση Β1 και Β2 σε υπολογιστές, επιμορφώσεις στο Ε.Κ.Π.Α στην ειδική αγωγή, διαφοροποιημένη διδασκαλία, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών εφήβων.

Πριν διοριστώ σε σχολείο, εργάστηκα σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού του δήμου μας για κάθε ηλικία, στη σχολή Αστυφυλάκων της Νάουσας και σε ιδιωτικά γυμναστήρια της Είμαι μέλος των συλλόγων βετεράνων αθλητών και του Νάουσα Βέρμιον trail

Αναλαμβάνω δράση κι εγώ στο πλευρό του Νικόλα Καρανικόλα ως υποψήφια σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Νάουσας, αναγνωρίζοντας τις ικανότητες, τις ηθικές αρχές που τον χαρακτηρίζουν στην προσπάθεια που ξεκίνησε και συνεχίζεται ώστε να πετύχει ο δήμος μας την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη που του αξίζει, την ανάκαμψη και την ποιότητα ζωής.
Ο τόπος μας χρειάζεται όλους μαζί ενωμένους να στηρίξουμε ιδέες και προτάσεις για το κοινό καλό μακριά από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν τις δυνατότητες του!

Με όραμα για τον τόπο μας, με όρεξη για προσφορά, συμμετοχικότητα  και συνεργασία γινόμαστε όλοι ΄΄ΕΝΑ ΜΑΖΙ’’.Με τιμή,

Σεϊτανίδου Βασιλική

Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.