ΤΣΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

Του Εμμανουήλ και της Κυριακής (Γουτιάνου). Παντρεμένος με την Ζερβανταρίδου Πετρινή, την… δυναμική σύζυγο, συμπαραστάτης του συντρόφου της στη ζωή, στην εργασία αλλά και κάθε φορά που αυτός αποφασίζει να εκτεθεί σε εκλογές, για τα κοινά της Νάουσας. Έχουν αποκτήσει μαζί δυο κόρες, την Χρύσα, παντρεμένη με τον Κεσογιάν Τιγκράν-Γιώργο που έφεραν στη ζωή την μικρή Ελισάβετ και την Εμμανουέλα.

Το επάγγελμα του είναι Αναλυτής – Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και είναι ιδιοκτήτης εταιρίας παροχής υπηρεσιών και προώθησης εξοπλισμού σε ό,τι αφορά στους τομείς της Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, από το 1987, με καταστήματα στη Νάουσα, στη Βέροια και συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.

Από το 1990 ασχολείται με τα κοινά της Νάουσας, όταν για πρώτη φορά  – στην ηλικία των 23 χρόνων – συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της «Προοδευτικής Κίνησης» με επικεφαλής τον Δημήτρη Βλάχο.

Το 1994 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο  «Κίνηση Πολιτών για τη Νάουσα».

Το 1998 με την  «Προοδευτική Κίνηση» εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και ορίστηκε Αντιδήμαρχος για τα έτη 2001 και 2002.

Ως Αντιδήμαρχος, επιδίωξε και κατάφερε να ενταχθεί η Νάουσα στο Δίκτυο Προολυμπιακών Προπονητηρίων του «ΕΛΛΑΔΑ 2004». Από αυτό το πρόγραμμα, χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου του Αγ. Νικολάου, αρχικού προϋπολογισμού 3.000.000,00€, η εγκατάσταση των προβολέων στο γήπεδο της Νάουσας όπως και πλήθος εργασιών για την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νάουσας, συνολικής αξίας της τάξης των 700.000,00€. Προώθησε την εγκατάσταση των προβολέων στα γήπεδα τένις του Αγ. Νικολάου από τον Δήμο κι έφερε το Κ.Ε.Π στην Νάουσα, από την πρώτη φάση της δημιουργίας τους.

Από την αντιμισθία του, πλήρωσε το απαιτούμενο αρχικό ποσό σε εταιρία συμβούλων, προκειμένου να συνταχθεί η μελέτη-πρόταση αρχικού προϋπολογισμού της τάξης του 1.500.000,00€, για να ενταχθεί η Νάουσα στο Μέτρο 5.1 του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Π.Κ.Μ. Με αυτή την χρηματοδότηση, ο Δήμος Νάουσας, ήταν ο μόνος που υλοποίησε αυτά τα πέντε προγράμματα Κοινωνικής Μέριμνας ( Βρεφονηπιακός Σταθμός , Κ.Δ.ΑΠ, Κ.Δ.ΑΠ-Μ.Ε.Α, Κ.Η.Φ.Η, Ενίσχυση του «Βοήθεια στο Σπίτι»), τα οποία πρόσφεραν και προσφέρουν έως και σήμερα κοινωνικό έργο αλλά και απασχόληση σε αρκετούς Ναουσαίους. Ακόμη, βοήθησε -με ίδιους πόρους- Πολιτιστικούς Συλλόγους και συμπολίτες μας.

Διετέλεσε Πρόεδρος Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Βερμίου (Δ.Ε.Τ.Α.Β) από το 1999 έως το 2002 και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια (2001 & 2002). Κατά την θητεία του εγκαταστάθηκαν τρεις νέοι συρόμενοι αναβατήρες –με κονδύλια της Νομαρχίας- και το πρώτο σύστημα τεχνητής χιόνωσης στην Ελλάδα, με προϋπολογισμό της τάξης των 2.500.000,00€. Ο ισολογισμός της χρήσης του 2002, ήταν ο μοναδικός θετικός για την ΔΕΤΑΒ.

Τη διετία  2001 και 2002 διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, της Δ.Ε. Τουρισμού  και της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Το 2002 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο «Νάουσα Πρώτη Πόλη Ξανά».

Το 2006 στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Ακόμη, συμμετείχε ως μέλος σε επιτροπές του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος.

2012 και 2013, διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρου Σελίου.

Από το 2014 έως και σήμερα συμμετέχει στο Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ναούσης. Από το 2017 επιλέχθηκε για την θέση του Προέδρου. Επί Προεδρίας του, το Σωματείο έχει παρουσιάσει σημαντικό και ποιοτικό μουσικό έργο κι έχει πετύχει χρηματοδοτήσεις της τάξης άνω των 100.000,00€. Έχουν γίνει επαφές και προσπάθειες, για την επανασύσταση και επαναλειτουργία των φιλαρμονικών στη Ειρηνούπολη και στα Ανθέμια. Σήμερα λειτουργεί παράρτημα της Φ.Ε.Ν στην Επισκοπή.

Από το 1990 έως και σήμερα, έχει διατελέσει και είναι Μέλος και Στέλεχος κομματικών σχηματισμών της Αριστεράς.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, συμπαρατάσσεται με τον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και είναι υποψήφιος του συνδυασμού «ΕΝΑ ΜΑΖΙ».

Κίνητρο γι’ αυτή τη σύμπραξη, είναι η δημοκρατικότητα και διαλλακτικότητα που εκδηλώνει ο Δήμαρχος Νάουσας στις σχέσεις με τους συνεργάτες του και την άσκηση διοίκησης, η ικανότητά του στον καθορισμό στόχων και η απερίσπαστη τάση του στον εκσυγχρονισμό των πάντων.

Πιστεύει πως με την ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών του και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ, τη ΓΝΩΣΗ, τη ΘΕΛΗΣΗ και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ που διαθέτει, μπορεί να συνδράμει σε πολλούς τομείς και ποικιλοτρόπως στο Νοικοκύρεμα, στην Αναδιοργάνωση κι εντέλει στην Υγιή Ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας.

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

η ΔΥΝΑΜΙΚΗ και ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ σας

ΓΝΩΡΙΖΕΙ – ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ – ΥΛΟΠΟΙΕΙ

Στοιχεία Επικοινωνίας: FB: Stavros Tselios

     E-mail: stavrostselios@live.com

 Τηλ: 6906480648

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.