ΒΑΔΟΛΑ ΜΑΓΔΑ

Ονομάζομαι Βαδόλα Μάγδα του Βαδόλα Μανώλη και της Μπακαλιού Ελένης. Το 2007 αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου και είμαι κάτοχος εξειδικευμένης πιστοποίησης στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Από το 2007 μέχρι και σήμερα έχω εργαστεί ως αναπληρώτρια και ως διορισμένη εκπαιδευτικός σε πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά και ως διοικητική υπάλληλος στο Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας.

Τα τελευταία χρόνια ζω στη Νάουσα, είμαι παντρεμένη με τον Σαράντη Νέστορα και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Από το 2019 είμαι εκλεγμένη στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας με τον συνδυασμό του Νικόλα Καρανιικόλα “Ε.Ν.Α ΜΑΖΙ” . Από την δεκαπενταετή μου εμπειρία στην οργάνωση και εξέλιξη μιας τάξης, που αποτελείται από σύνολο ατόμων με διαφορετικές ικανότητες και δεξιότητες, έχω καταλήξει ότι κάθε ομάδα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα ,παρά τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν , όταν καθοδηγείται από έναν ικανό συντονιστή. Αντίστοιχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές το άτομο αυτό για μένα είναι ο Νικόλας Καρανικόλας. Γι ‘αυτό αποφάσισα για δεύτερη φορά να είμαι υποψήφια στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Πρέπει όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να λύσουμε καθημερινά και ριζικά προβλήματα του τόπου μας. Γνωρίζουμε, θέλουμε κι μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας να πάει μπροστά.

Συνεχίζουμε μαζί!

Με τιμή,

Μάγδα Βαδόλα

Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.