Ημαθία quality στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο πλαίσιο της εξαιρετικά εξωστρεφούς δράσης “Ημαθία quality”, συνοδεύουμε τους επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Έτσι, σε συνεργασία με την αντιπεριφέρεια Ημαθίας, τους τρεις Δήμους μας, τους φορείς και τους συλλόγους μας, αλλά και ως τιμώμενη αντιπεριφέρεια στις δράσεις γαστρονομίας του Ηρακλείου Κρήτης, είχαμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε πλήθος συναντήσεων και συζητήσεων για το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας.
No photo description available.
Στα πλαίσια της επίσκεψης μας στην Κρήτη, είχα την χαρά να συναντηθώ με τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Αυγενάκη, τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη, αντιπεριφερειάρχες και παράγοντες της περιφέρειας, τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό, αντιδημάρχους όπως ο κ. Συσαμάκης όπως και πολλούς θεσμικούς παράγοντες του Δήμου Ηρακλείου και άλλους φορείς.
Αυτό που εκτιμώ ότι πετύχαμε, όλοι οι άνθρωποι της Ημαθίας που βρισκόμαστε αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο, είναι να κερδίσουμε τις εντυπώσεις στα ζητήματα γαστρονομίας, οινοποιίας, φιλοξενίας και τουρισμού. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για την συγκεκριμένη δράση.
No photo description available.
Τέλος, οι πολιτιστικοί σύλλογοι του τόπου μας, οι Μπούλες και οι Μωμόγεροι, ενθουσίασαν του επισκέπτες της έκθεσης αφού Κρητικοί και τουρίστες βίωσαν την παράδοση και τα έθιμα μας.
Ήταν μια ευκαιρία η λεβεντομάνα Κρήτη να συναντήσει την ιστορία και την λεβεντιά της Νάουσας, και στα στενά της Κρήτης να ακουστούν δυνατά οι ήχοι του Δήμου μας. Ραντεβού την Αποκριά στην Νάουσα σύντεκνοι.
No photo description available.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.