Ενεργειακη Αναβαθμιση Κτιριων-Προγραμμα “ΗΛΕΚΤΡΑ”

Η διοίκηση μας υπέβαλε τον Ιούλιο του 2023 αίτηση χρηματοδότησης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων κτιρίων από το πρόγραμμα  «ΗΛΕΚΤΡΑ».

Τα κτίρια για τα οποία υπεβλήθη η πρόταση χρηματοδότησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 3.696.466 ευρώ είναι το Δημαρχείο, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας και η «Εστία Μουσών».

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενεργειακή αναβάθμιση των προαναφερόμενων τεσσάρων κτιρίων που ανήκουν στο κτιριακό απόθεμα του Δήμου, με παρεμβάσεις που αφορούν στο κέλυφος των κτιρίων, στα διάφορα συστήματα ηλεκτρομηχανολογικών  εγκαταστάσεων και παρεμβάσεων που αποδεδειγμένα θα συμβάλουν στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, συμπεριλαμβανομένης της στατικής ενίσχυσης, όπου απαιτείται.

Προχωράμε με όραμα και σχεδιασμό, ώστε τα επόμενα χρόνια να αλλάξει η εικόνα, με σύγχρονα μέσα στις υποδομές του δήμου μας. Για την θετική έκβαση αυτής της προσπάθειας που αφορά στην χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης τεσσάρων κτιρίων μέσα από το πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την συνεργασία τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά και αποφασιστικά να ακολουθούμε αναπτυξιακούς δρόμους που οδηγούν σε σημαντικό θετικό πρόσημο για την τοπική μας κοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.