Σχολη Αστυφυλακων

Με επίμονη προσπάθεια, ισχυρή βούληση και πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας με τα συναρμόδια υπουργεία Προστασίας του Πολίτη  και Οικονομικών και όλους τους αρμόδιους φορείς καταφέραμε μετά από πολύμηνες επαφές και διαδοχικές συναντήσεις τόσο στη Νάουσα όσο και στην Αθήνα,  να ανοίξει ο «δρόμος» της επαναλειτουργίας της Σχολής των Δοκίμων Αστυφυλάκων της Νάουσας και το καταφέραμε.

Όπως είναι γνωστό, οι Σχολές Αστυφυλάκων υπάγονται στην διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων και από το φετινό Ακαδημαϊκό έτος 2023 -2024 εισήχθη και η Σχολή της Νάουσας στο μηχανογραφικό δελτίο και στις επιλογές σπουδών των μαθητών.

Η Νάουσα, λοιπόν, από το φετινό φθινόπωρο θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί και πάλι σπουδαστές στην  Σχολή Αστυφυλάκων και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην θετική αυτή έκβαση για τον τόπο μας (εκτός από την παραχώρηση κτιριακών εγκαταστάσεων από τον Δήμο Νάουσας, η διοίκησή μας συμβάλλει ουσιαστικά για την επαναλειτουργία της σχολής  με εργασίες  συντήρησης, καθαριότητας, ευπρεπισμού εξωτερικών και εσωτερικών χώρων κ.ά.).

Η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναπτυξιακή ώθηση του Δήμου μας και στην ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας.

Συνεχίζουμε δυναμικά και αποφασιστικά να ακολουθούμε  αναπτυξιακούς δρόμους που  οδηγούν σε σημαντικό θετικό πρόσημο για την τοπική μας κοινωνία.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.