Διάνοιξη και σήμανση των μονοπατιών του Βερμίου

Στην διάνοιξη και σήμανση των #μονοπατιών του #Βερμίου και την τοποθέτηση πινακίδων με χρήσιμες πληροφορίες, προχωράμε αυτήν την περίοδο στον Δήμο Νάουσας σε συνεργασία με την δασική υπηρεσία, αθλητικά σωματεία και περιπατητές.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ειδικότερα μετά τον καθαρισμό, που είχε προηγηθεί τους προηγούμενους μήνες, βρίσκεται σε εξέλιξη η διάνοιξη και η σήμανσή τους και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η έκδοση έντυπων και #ψηφιακών_χαρτών. Επισημαίνεται ότι τα περισσότερα από τα μονοπάτια είναι περιπατητικά και ορισμένα από αυτά θα είναι μεικτά για #περίπατο και #ποδηλασία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Το εγχείρημα εντάσσεται στις δράσεις του Δήμου Νάουσας για την #ανάδειξη_του_ορεινού_όγκου_του_Βερμίου με τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές, το καθαρό περιβάλλον και τα κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα περισσότερα από τα μονοπάτια καταλήγουν στις κορυφές του Βερμίου προσφέροντας στους επισκέπτες #μοναδική_θέα και #εικόνες_απαράμιλλης_φυσικής_ομορφιάς.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ο #Δήμος_Νάουσας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνδράμουν στις δράσεις διάνοιξης και σήμανσης των μονοπατιών και παράλληλα καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο 23323 50300.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.