ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ονομάζομαι Γρηγόρης Αργυρίου. Γονείς μου είναι ο Βασίλης Αργυρίου και η Σοφία Γκέτσου. Γεννήθηκα το 1993 στη Νάουσα, από όπου αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Νάουσας το 2011. Στη συνέχεια πραγματοποίησα τις σπουδές μου στην Ανώτατη Ιερατική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο. Έχω υπάρξει μέλος ποδοσφαιρικών ομάδων του Νομού μας, όπως στον ΦΑΣ Νάουσα για 10 χρόνια, ομάδα στην οποία διετέλεσα και αρχηγός, όπως επίσης αγωνίστηκα και στην ομάδα της Ειρηνούπολης. Από φέτος ασχολούμαι και με την προπονητική σε ακαδημία ποδοσφαίρου της πόλης μας. Ακόμη, συμμετέχω στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και είμαι ενεργό μέλος του εθίμου Γενίτσαροι και Μπούλες.

Αγαπώ τον τόπο μου και πιστεύω πως οι νέοι άνθρωποι πρέπει να ασχολούνται ενεργά με τα κοινά, να συνεισφέρουν με νέες ιδέες και να συμβάλλουν όσο περισσότερο μπορούν στην ανάπτυξή του.

Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος για τον οποίο αποφάσισα να ασχοληθώ κι εγώ για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση, ως υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας. Έτσι λοιπόν αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση του νυν δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα, αναγνωρίζοντας το πολύ σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει κατά την τετραετία 2019-2023 και θέλοντας να γίνω κι εγώ μέλος της όμορφης ομάδας του «Ε.Ν.Α. μαζί».

Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας σ’  αυτό τον αγώνα στον οποίο δεν περισσεύει κανείς.

Συνεχίζουμε μαζί!

Με τιμή,

Γρηγόρης Αργυρίου

Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.