ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκα στην Βέροια το 1992 και μεγάλωσα στην Νάουσα. Επηρεασμένος από την καριέρα του πατέρα μου ως διευθυντή της πολεοδομίας Νάουσας αποφάσισα να σπουδάσω πολιτικός μηχανικός. Ολοκλήρωσα με επιτυχία τις σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δουλεύοντας παράλληλα στο χώρο της εστίασης,  κι έκτοτε έχω εργαστεί σε πολλούς χώρους του τομέα του πολιτικού μηχανικού.

Τα έτη 2018 -2020εργαζόμουν σε εταιρεία που συμμετείχε σε δημόσιους διαγωνισμούς σχετικά με έργα ύδρευσης και ειδικευόταν στον τομέα του νερού.

Στη συνέχεια εργάστηκα για ένα χρόνο σε τεχνικό γραφείο  στη Θεσσαλονίκη που έκανα στατικές μελέτες για μεγάλα φωτοβολταϊκα πάρκα, αλλά και κατασκευαστικά σχέδια για μεγάλα έργα στη Γερμανία.

Τον τελευταίο χρόνο εργάστηκα στην Αθήνα σε τεχνικό γραφείο που εκδίδει οικοδομικές άδειες για ανέγερση νέων οικοδομών αλλά και βιομηχανικών κτιρίων και ήμουν υπεύθυνος για την αρχιτεκτονική μελέτη και το συντονισμό των διεργασιών έκδοσης των αδειών.

Πρόσφατα ξεκίνησα να εργάζομαι ως πολιτικός μηχανικός σε νέα τεχνική-μελετητική εταιρεία που ειδικεύεται σε γεωτεχνικά έργα και συγκεκριμένα έχει αναλάβει μέρος της καινούριας γραμμής του μετρό της Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια έχω αποκτήσει μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε ποικίλους τομείς στο επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού αλλά και έχω διευρύνει τους κοινωνικούς κύκλους μου με άτομα του επαγγέλματος.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος γιατί αγαπώ την πόλη που με μεγάλωσε και τους ανθρώπους της. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με έχουν κρατήσει μέχρι τώρα μακριά, αλλά ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσω τις εμπειρίες και τις γνώσεις που απέκτησα προς όφελος του τόπου μας.

Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου  γνωρίζοντας ότι μπορώ να στηρίξω το Δήμο σε τεχνικά ζητήματα σχετικά με έργα υποδομής που θα δώσουν νέα πνοή στη Νάουσα, και φυσικά θέλοντας να αγωνιστώ για τις ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων του γενικότερα.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.