ΕΞΗΝΤΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Μιχάλης Εξηντάρας του Γεωργίου και της Θεοδώρας. Γεννήθηκα στη Νάουσα το 1966 όπου και κατοικώ μόνιμα. Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά.

Έχω πτυχίο Παιδαγωγικής Ακαδημίας και εργάζομαι ως δάσκαλος από το 1997. Μετά τις σπουδές μου και μέχρι να διοριστώ, εργαζόμουν στην οικογενειακή επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έζησα στη Θεσσαλονίκη, στο Βελιγράδι, τη Λάρισα και την Φλώρινα ενώ μετά το διορισμό μου επέστρεψα στην πόλη μου τη Νάουσα και από τότε κατοικώ μόνιμα σε αυτήν.

Γνωρίζω Αγγλικά και Σέρβικα και έχω πτυχίο Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Από το 2003 μέχρι το 2020 εργαζόμουν ως δάσκαλος στο Δ. Σ. Λευκαδίων. Το 2013-2015 υπήρξα και Διευθυντής του σχολείου. Από το 2020 μέχρι σήμερα διετέλεσα διευθυντής στο Δ. Σ. Μονοσπίτων – Χαρίεσσας, ενώ από τη νέα σχολική χρονιά θα είμαι Διευθυντής στο 5ο Δ.Σ. Νάουσας.

Είμαι ιδρυτικό μέλος της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» με ενεργή συμμετοχή από το 2012. Υπήρξα Έφορος αγωνιστικών τμημάτων κατά τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του συλλόγου, και ταμίας του συλλόγου εδώ και 8 χρόνια.

Από το 2015 μέχρι σήμερα είμαι εκλεγμένο μέλος και ταμίας του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάουσας.

Μέσα από τη δουλειά μου αλλά και την ενασχόλησή μου με τους συλλόγους γνώρισα πολλούς ανθρώπους, (παιδιά και ενήλικες) τόσο από τις κοινότητες του Δήμου μας όσο και από την πόλη της Νάουσας, έγινα αποδέκτης των παραπόνων τους, γνώρισα από κοντά τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που με οδήγησε να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά, γιατί πιστεύω πως τίποτα δεν γίνεται μόνο του. Πως πρέπει να θυσιάσουμε πολύτιμο προσωπικό μας χρόνο και να προσφέρουμε με ανιδιοτέλεια για το κοινό καλό.

Γι’ αυτό δέχτηκα και την τιμητική πρόταση του Νικόλα Καρανικόλα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ε.Ν.Α. ΜΑΖΙ». Στην ομάδα του βρήκα ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες και την ίδια αγάπη για τον τόπο μας, τη Νάουσα, έναν τόπο με προοπτική και δυναμική.

Γιατί αξίζει στα παιδιά μας ένας καλύτερος Δήμος Νάουσας. Ένας Δήμος που θα τα στηρίζει και θα τα κρατήσει στην αγκαλιά του να εργαστούν και να τον ανεβάσουν ψηλότερα.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί «ΕΝΑ ΜΑΖΙ»!

Με εκτίμηση,

Εξηντάρας Μιχάλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Νάουσας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.