ΝΩΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Ονομάζομαι Νικολέτα Νωίδου.

Γεννήθηκα το 1986 στη Νάουσα. Είμαι παντρεμένη και έχω 2 παιδιά.

Είμαι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου και εδώ και 15 χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε αλυσίδες καταστημάτων εμπορίου και ένδυσης.

Λένε συχνά ότι η νέα γενιά, η γενιά μου, δεν ασχολείται με τα κοινά. Ότι δεν έχει ενδιαφέροντα, ανησυχίες, ούτε διάθεση για να αλλάξει τα πράγματα.

Είναι πάλι πολλοί αυτοί που αντιλαμβάνονται την πολιτική σαν διαγωνισμό συνθημάτων και όχι σαν καθημερινό αγώνα αρχών και αξιών.

Η πορεία και δράση μας στην κοινωνία μέχρι σήμερα και στην Αυτοδιοίκηση από αύριο, βεβαιώνει ότι αγαπάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, πιστεύουμε στις δυνάμεις την κοινωνίας μας και μας ενδιαφέρει η διατήρηση της παράδοσης.

Για μια Αυτοδιοίκηση πανταχού παρούσα, που θα νοιάζεται για την καθημερινότητα του πολίτη, θα λύνει αντί να δημιουργεί προβλήματα, θα διαχειρίζεται με αποτελεσματικότητα, σύνεση και συναίνεση τις τοπικές υποθέσεις.

Σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, έτσι ώστε, ό,τι έπραξα ως ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών, να πράξω και από την θέση της Δημοτικού Συμβούλου. Ακόμα περισσότερο, θα αγωνιστώ για έναν Δήμο που θα σέβεται τον άνθρωπο, θα επιδιώκει την ανάπτυξη, την οικονομική και κοινωνική ευημερία του τόπου και θα προάγει την κοινωνική δικαιοσύνη. Για να συνεχίσω να προσφέρω με τον ίδιο δυναμισμό, μέσα από την παράταξη του ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ που θέλει τη Νάουσα έναν δήμο ευφυή και ανθρώπινο.

Σας ζητώ να φέρετε τη νέα γενιά από την κοινωνία στην Αυτοδιοίκηση.

Με τιμή,

Νικολέτα Νωίδου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Νάουσας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.