ΟΡΔΟΥΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Ονομάζομαι Σάββας Ορδουλίδης, κατοικώ και εργάζομαι στην Επισκοπή Νάουσας. Γονείς μου είναι ο Μιχάλης Ορδουλίδης – αγρότης στο επάγγελμα και η Πέτκου Χριστίνα τελειόφοιτη του ΤΕΙ Ηρακλείου στο τμήμα νοσηλευτικής.

Αποφοίτησα το 2015 Από τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΑΦΑΡΙΚΑ-ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ στην Βέροια και την επόμενη χρονιά εισήχθηκα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (πρώην Ανώτερο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης) στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων από το οποίο αποφοίτησα το 2022. Το 2023 έγινα δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του UNIVERCITY OF NICOSIA στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων και ειδικότερα στο Marketing.

Εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία αρχικά στα Γρεβενά και έπειτα στο Αμύνταιο της Φλώρινας από όπου και απολύθηκα το 2021.

Από μικρό παιδί έχω διατελέσει ενεργό μέλος και χορευτής σε πολλούς Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου μας και ειδικότερα της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής όπου από το 2015 είμαι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και από το 2020 χοροδιδάσκαλος έχοντας επιρροή από τους προγόνους μου.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στο χωριό μου την Επισκοπή Νάουσας στον Α.Σ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ στο τμήμα πωλήσεων καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου από το 2021.

Προσωπικά πιστεύω πως εμείς η νέα γενιά πρέπει να στηρίζουμε ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία. Γι’ αυτό λοιπόν και έχοντας λάβει υπόψη κυρίως την επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο μου δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας κυρίου Νικόλαου Καρανικόλα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΝΑ ΜΑΖΙ».

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ!!!

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!!!

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ «ΕΝΑ ΜΑΖΙ»!!!

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΣΑΒΒΑΣ ΟΡΔΟΥΛΙΔΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΕΜΙΩΝ

Τηλ: 6985636960

Mail: ordoulidissavvas@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.