ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ονομάζομαι Παπασταύρος Γιώργος και κατοικώ στον Κοπανό. Γεννήθηκα το 1976, αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Νάουσας και στη συνέχεια σπούδασα στο κρατικό ΙΕΚ Βέροιας στο τμήμα Διοικητικό και Οικονομικό ως στέλεχος επιχειρήσεων. Έχω διατελέσει μέλος συμβουλίου πολιτιστικού συλλόγου και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών (εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος ανθυπολοχαγός).

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Παπαδοπούλου Παπασταύρου και έχω έναν γιο, τον Χρήστο.

Έχω εργαστεί σε μεγάλες εξαγωγικές εταιρείες φρούτων αλλά και κατασκευαστικές εταιρείες της περιοχής μας και αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως διευθυντικό στέλεχος μεγάλης εξαγωγικής εταιρείας φρούτων που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας, είμαι ροδακινοπαραγωγός, αλλά ασχολούμαι και με τον καλλιτεχνικό χώρο ως στιχουργός, έχοντας συνεργαστεί με τη Heaven Music.

Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ζω. Γιατί μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω από την πλευρά μου με νέες ιδέες ώστε να πάμε μπροστά τον τόπο μας (όπως π.χ. τις ιαματικές πηγές του Αγίου Νικολάου Κοπανού, νέοι χώροι στάθμευσης στην πόλη της Νάουσας ώστε να τονωθεί ξανά η επαγγελματική κίνηση της πόλης, κοινωνική πολιτική για τα άτομα με αναπηρία και πολλά άλλα) για να γίνει ο Δήμος μας πρότυπο.

Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας, ζητώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να είμαι δίπλα σας όποτε με χρειαστείτε.

Με τιμή,

Γιώργος Παπασταύρος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ανθεμίων

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.