Κεντρο Πληροφορησης Επισκεπτων

Το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών (Visitor Information Center),  στο κτίριο του πρώην ΚΕΠ, τέθηκε σε λειτουργία τον Σεπτέμβριο του 2019 από την σημερινή δημοτική αρχή και λειτουργεί υπό την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Εξωστρέφειας.

Είναι ένας σύγχρονος χώρος υποδοχής και πληροφόρησης των επισκεπτών, ενώ στον ίδιο χώρο στεγάζονται τα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας και εξυπηρετούνται παράλληλα οι συνδημότες μας – κυρίως ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες – για θέματα εξόφλησης λογαριασμών της ΔΕΥΑΝ.

Οι δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας με τις απανωτές απαγορεύσεις κυκλοφορίας και μετακινήσεων, δυσχέραναν τον αρχικό μας σχεδιασμό για την περαιτέρω αναβάθμιση του Κέντρου, καθώς έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα σε ζητήματα ύψιστης σημασίας που αφορούσαν την υγειονομική και κοινωνική θωράκιση της κοινωνίας μας.

Η ενίσχυση του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, αποτελεί δέσμευση της διοίκησης μας και θα υλοποιηθεί η περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του, ώστε αυτό να αποτελέσει τον «πυρήνα» ενημέρωσης των επισκεπτών σε θέματα τουρισμού.

Έτσι το Ψηφιακό Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών είναι το επόμενο βήμα το οποίο αποτελεί στόχο της επόμενης περιόδου μαζί με τα ψηφιακά εργαλεία του τομέα του τουρισμού που ήδη αναπτύσσονται.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.