Νεα Ιστοσελιδα του Δημου Ναουσας

Η διοίκησή μας τον Φεβρουάριο του 2020 ανανέωσε τον διαδικτυακό τρόπο πληροφόρησης του κοινού  για τις δραστηριότητες και τις πολιτικές του, θέτοντας σε λειτουργία τη νέα ιστοσελίδα naoussa.gr

Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Η.Π. Νάουσας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της  μέχρι και σήμερα ανανεώνεται διαρκώς και αποτελεί χρήσιμο «εργαλείο» για τους δημότες και τους επισκέπτες, με ενδιαφέρουσες θεματικές  από το ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων του δήμου,

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πολύμηνη περίοδο της πανδημίας η ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας αποτέλεσε βασικό δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας.

Ο σύγχρονος ιστότοπος περιλαμβάνει ενότητες με χρήσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν  την καθημερινότητα των δημοτών και τις συναλλαγές τους με υπηρεσίες και φορείς,  διαθέτει απλή και φιλική δομή προς τον χρήστη, εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες του  Δήμου και χρήσιμες πληροφορίες.

Μέλημά μας είναι οι  χρήστες   του διαδικτυακού τόπου του Δήμου μας να βρίσκουν αυτό που αναζητούν, χωρίς να χάνουν χρόνο και χωρίς να ταλαιπωρούνται.

Οι δημότες και οι επισκέπτες του ιστοχώρου, εκτός από την ενημέρωση, βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και διάδραση με τον Δήμο Νάουσας, καθώς  ενσωματώνονται  διαρκώς πολλά, χρήσιμα  και καινοτόμα ψηφιακά «εργαλεία» (αιτήματα δημοτών -ΦΙΛΩΤΑΣ, Γεωπύλη, e-vote, ΚΕΠ live, ΑΤΛΑΣ-πρωτοβουλία φροντίδας αδέσποτων κ.ά.)

Έτσι, λοιπόν, μέσα από την άμεση επικοινωνία και διάδραση του Δήμου με τους δημότες και τους επισκέπτες, υιοθετούμε ένα νέο μοντέλο Διοίκησης στο οποίο ο δημότης και οι ανάγκες του έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο»

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.