Ξενοδοχειο Αγιου Νικολαου

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας ξεκινήσαμε έναν δύσκολο αγώνα για να αποχαρακτηριστεί από δασική, η έκταση στην οποία βρίσκεται χτισμένο το ξενοδοχείο στο άλσος του Αγίου Νικολάου.

Κάναμε τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει να περάσει το ακίνητο στον δήμο μας και να προχωρήσουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να περάσουμε στο επόμενο σημαντικό βήμα, στην επαναλειτουργία του ξενοδοχείου.

Υπενθυμίζεται ότι το ακίνητο είχε χαρακτηριστεί δασική έκταση καθώς δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες από την προηγούμενη δημοτική αρχή και ειδικότερα η υποβολή ενστάσεων (αντιρρήσεων) αναφορικά με την ένταξη ή όχι της περιοχής στους δασικούς χάρτες.

Με επιμονή και τεράστια προσπάθεια προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες η δημοτική αρχή εξασφάλισε παράταση ώστε να εκφράσει τις αντιρρήσεις – ενστάσεις αναφορικά με την ένταξη της περιοχής στους δασικούς χάρτες και πρόσφατα δικαιώθηκε (αρχές Απριλίου 2023).

Ειδικότερα, από την συγκεκριμένη περιοχή αποχαρακτηρίστηκαν 17 στρέμματα και πλέον το ακίνητο μετά τις απαραίτητες διαδικασίες είναι «καθαρό» και έτοιμο να περάσει ιδιοκτησιακά στον Δήμο Νάουσας, ώστε στο άμεσο μέλλον να λειτουργήσει και πάλι το ξενοδοχείο, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ακίνητα στον Δήμο Νάουσας η αξιοποίηση του οποίου θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην τουριστική ανάδειξη του δήμου μας και στην τοπική οικονομία.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.